Το Netflix από σήμερα στην Ελλάδα

Netflix

Μία ακόμη δημοφιλής υπηρεσία του Internet αποκτά παρουσία και στην Ελλάδα, με το Netflix να ανακοινώνει σήμερα στη CES την παρουσία του σε 130 νέες χώρες. Με την κίνηση αυτή το Netflix ολοκληρώνει μια τεράστια επέκταση, που το φέρνει σε συνολικά 190 χώρες.
Το Netflix είναι η πιο διαδεδομένη υπηρεσία video streaming παρέχοντας μια τεράστια συλλογή από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές τις οποίες μπορεί να παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος από την τηλεόραση του ή από αρκετές φορητές συσκευές όπως tablets και smartphones με την εκάστοτε μηνιαία συνδρομή και χώρίς περιορισμό σε ότι αφορά τον αριθμό.

Συγκεκριμένα όπως ισχύει και στις περισσότερες ευρωπαικές χώρες, το Netflix παρέχει τρία συνδρομητικά πακέτα, με το φθηνότερο να ξεκινά από τα €7.99 μηνιαίως. Όσοι επιλέξουν τη συγκεκριμένη συνδρομή έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο του Netflix αλλά όχι σε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας ενώ μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα μόνο σε μία συσκευή κάθε φορά.

Το δεύτερο συνδρομητικό περιεχόμενο του Netflix κοστίζει €9.99/μήνα και δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας με ανάλυση έως Full HD, ενώ είναι δυνατή η παράλληλη παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών σε μέχρι 2 διαφορετικές συσκευές. Τέλος το κορυφαίο πακέτο του Netflix απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση σε Ultra HD/4K υλικό, ενώ είναι δυνατή η παρακολούθηση ακόμα και από 4 διαφορετικές συσκευές. Το κόστος της συγκεκριμένης συνδρομής έχει οριστεί στα €11.99/μήνα.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/GvQs89U_tV0?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Όσον αφορά τη λειτουργία της υπηρεσίας στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών και των τηλεοπτικών σειρών παρέχονται χωρίς ελληνικούς υποτίτλους, με το Netflix να δίνει με βάση την εμπειρία που υπάρχει σε άλλες χώρες, μεγαλύτερη έμφαση στον υποτιτλισμό των δικών του παραγωγών όπως το House of Cards, Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Narcos, Sense8 και Marco Polo. Έλα όμως που αρκετές σειρές δεν είναι διαθέσιμες για το Ελληνικό κοινό όπως Homeland, The Walking, Dead-Orange is the new black. Από την άλλη εδώ υπάρχουν σειρές εδώ που δεν τις έχει το Netflix USA, πχ Better Call Saul.

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την υπηρεσία, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για ένα μήνα. Υπόψη ότι πρέπει να γίνει κανονική εγγραφή στην υπηρεσία και να δοθούν στοιχεία χρέωσης. Θα πρέπει πριν το τέλος του πρώτου μήνα να γίνει διακοπή της συνδρομής, έτσι ώστε να μην υπάρξει χρέωση.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube