τρίτη γενιά Siri με την πλατφόρμα Mesos

Siri_Mesos-530x285

Όπως γνωρίζετε η Siri,είναι ο ψηφιακός βοηθός της Apple, που λειτουργεί σε ορισμένα κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Για να το χρησιμοποιήσετε, ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε μια σύνδεση στο internet, για να βρει τον διακομιστή και να λάβετε μια απάντηση.

Ένα κέντρο δεδομένων αποτελείται από πολλούς διακομιστές που επικοινωνούν μεταξύ τους, ως ένας ενιαίος εγκέφαλος. Σε αυτό το πλαίσιο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης Mesos Bay Area την περασμένη εβδομάδα, οι μηχανικοί της Apple ανακοίνωσαν οτι θα αρχίσει να λειτουργεί με το σύστημα Mesos.

Αυτό το λειτουργικό σύστημα για το κέντρο δεδομένων χειρίζεται τον καλύτερο server επικοινωνίας. Πώς μεταφράζεται αυτό; Η Siri μπήκε στην τρίτη γενιά της. Έτσι με τη χρήση του Mesos για κέντρα δεδομένων, η Siri μπορεί να ανταποκριθεί πολύ πιο γρήγορα, διότι ο λανθάνων χρόνος μειώνεται.

Εκτός από αυτό, ο ψηφιακός βοηθός της Apple τώρα μπορεί να στηρίξει τις νέες υπηρεσίες χωρίς το φόβο κενών.Ισως Θα είναι η κατάλληλη στιγμή για την άφιξή της στο OS X και για την χρήση της σε εφαρμογές τρίτων;

Η απάντηση θα πρέπει να φτάσει στις 8 Ιουνίου όταν το WWDC 2015 θα πραγματοποιηθεί .

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube