τροποποιημένο iPhone 7 και 8 για τη Γερμανία
Σύμφωνα με τη γερμανική έκδοση του WinFuture, η Apple θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα τροποποιημένο iPhone 7 και iPhone 8, το οποίο δεν θα παραβιάζει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Qualcomm και θα πωληθεί κανονικά στη Γερμανία.
Η Apple θα εγκαταστήσει έναν νέο ενισχυτή συχνότητας για το μόντεμ και θα επανασχεδιάσει το λογισμικό. Έτσι, η εταιρεία δεν θα παραβιάσει την απόφαση του δικαστηρίου, όπου θα είναι σε θέση να πωλεί απευθείας τα smartphones, και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει αμοιβές άδειας χρήσης στην Qualcomm.
Μετά την απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου να απαγορεύσει στην Apple να πουλήσει το iPhone 8 και iPhone 7, η εταιρία τα απέσυρε από το κατάστημα της Apple. Ωστόσο, άλλα γερμανικά καταστήματα λιανικής συνεχίζουν να πωλούν τα τηλέφωνα. Οι εκπρόσωποί της Apple υποσχέθηκαν ότι τα τροποποιημένα smartphones θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερις εβδομάδες.

Τα νέα τηλέφωνα θα έχουν άλλους αριθμούς μοντέλων. Για παράδειγμα, το μαύρο iPhone 7 Plus θα έχει δείκτη MN482ZD/A με 128GB και το iPhone 8 θα έχει 64 GB σε χρώμα Grey Space με δείκτη MQ6K2ZD/A

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube