Τσιπούρα στην Τοστιέρα….

  1. Αλατοπιπερώνουμε και αρωματίσουμε το ψάρι με μπαχαρικά της αρεσκείας μας
  2. Βρέχουμε μια λαδόκολλα και την τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος, το οποίο πρέπει να χωράει στο ύψος της τοστιέρας-γκριλιερα μας
  3. Τοποθετούμε το ψάρι στο σκεύος, και βάζουμε στο κάτω μέρος της τοστιέρας γκριλιέρας, σιλικόνη ψησίματος ή λαδόκολλα. Τοποθετούμε το σκεύος με το ψάρι και ψήνουμε στην υψηλότερη
  4. Χρόνος ψησίματος από 20 λεπτά μέχρι 3 τέταρτα , ανάλογα τη δύναμη της συσκευής και το μέγεθος του ψαριού

YouTube
YouTube
Set Youtube Channel ID