Αλατοπιπερώνουμε και αρωματίσουμε το ψάρι με μπαχαρικά της αρεσκείας μας
Βρέχουμε μια λαδόκολλα και την τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος, το οποίο πρέπει να χωράει στο ύψος της τοστιέρας-γκριλιερα μας
Τοποθετούμε το ψάρι στο σκεύος, και βάζουμε στο κάτω μέρος της τοστιέρας γκριλιέρας, σιλικόνη ψησίματος ή λαδόκολλα. Τοποθετούμε το σκεύος με το ψάρι και ψήνουμε στην υψηλότερη
Χρόνος ψησίματος από 20 λεπτά μέχρι 3 τέταρτα , ανάλογα τη δύναμη της συσκευής και το μέγεθος του ψαριού