Χρήση iOS στις επιχειρήσεις

Πώς είναι άραγε η υιοθέτηση του iOS στις επιχειρήσεις; Η εταιρεία του Cupertino έχει συμφωνίες με τις περισσότερες εταιρείες του κλάδου, όπως η General Electric, η Accenture, η Deloitte, η SAP, η Cisco και η IBM. Μέσα στην επίσημη σελίδα της που αφιερώνεται στις εταιρείες δεν υπάρχουν ενημερωμένες πληροφορίες, αλλά η Egnyte πραγματοποίησε μια ανάλυση.



Αυτή η εταιρεία πωλεί χώρο στο σύννεφο σε επιχειρήσεις για την ανάπτυξη των υπηρεσιών τους.
Αναλύοντας λοιπόν 16 petabytes ανταλλαγής δεδομένων, δηλαδή 1.600 TB, είναι σαφές ότι η εταιρεία του Cupertino κυβερνά το 79% του επιχειρηματικού τομέα.

Από αυτό, το 59% της χρήσης του cloud πραγματοποιείται στα iPhone και το 41% ​​στα iPad. Το 21% της ανταλλαγής αρχείων, ωστόσο, πραγματοποιείται μεταξύ άλλων συσκευών, συμπεριλαμβανομένου του Android. Τα πιο χρησιμοποιημένα μοντέλα είναι τα iPhone 8 και X για smartphones και το iPad Pro για tablets.

Όσον αφορά τους διάφορους τομείς, στον τομέα της πληροφορικής έχουμε αύξηση 82%, στον τομέα των μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κατά 76% και στον τομέα των κατασκευών κατά 62%. Οι μισές από όλες τις εταιρείες πληροφορικής χρησιμοποιούν iOS
Αυτές δεν είναι απόλυτες εκτιμήσεις, βέβαια, αλλά πραγματοποιούνται μέσω της χρήσης μιας υπηρεσίας η οποία προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τη διανομή της στον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube