χρόνια πολλά iPad Air2

Είμαι ένας fan της Apple. Aλλά είναι και αλήθεια ότι ορισμένα προϊόντα που κατασκευάζονται από την αμερικανική εταιρεία είναι καλύτερα από τους ανταγωνιστές της. Αν πριν από λίγα χρόνια το MacOS ήταν ανίκητο στους φορητούς υπολογιστές για τις χειρονομίες, την αυτονομία και τον σχεδιασμό, σήμερα το χάσμα με τις συσκευές Windows ήταν σχεδόν μηδενικό με τις βελτιώσεις του συστήματος Windows και τους διάφορους κατασκευαστές, οι οποίοι έχουν επιτύχει ουσιαστική βελτίωση του υλικού με ακόμη και μερικά φορητούς υπολογιστές που μπορεί να είναι καλύτεροι από ό, τι το Macbook σε τιμές όμως αρκετά κάτω από το Macbook Pro όπως ένα Dell XPS 15 9560 (προσωπική άποψη).
Αλλά στα Tablets υπάρχει μια άλλη ιστορία: Το Tablet = iPad είναι ακόμα μια εξίσωση που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα των πραγμάτων. Η Google δεν έχει επενδύσει στην πραγματικότητα ποτέ, σχετικά με την πλατφόρμα Android Tablets, τα Windows από την άλλη με τα Surface, απέχουν πολύ από την έννοια των Tablets για όλες τις χρήσεις, και την ίδια στιγμή, το iOS 11 έχει φέρει αυτές τις βελτιώσεις της παραγωγικότητας που κάνουν το iPad πραγματικά ευχάριστο στη χρήση και ευέλικτο σε όλα σχεδόν τα πλαίσια χρήσης.

iPad Air2: 3 χρόνια σήμερα και δεν τα τα καταλαβαίνει.
Ήταν στις 16 Οκτωβρίου του 2014 που κυκλοφόρησε και ακόμη και σήμερα βρίσκεται άνετα μέσα στις επιλογές αγοράς.
Η φράση Tablet = iPad επιβεβαιώνεται λοιπόν από το γεγονός ότι ένα Tablet με ένα υλισμικό κατασκευασμένο πριν από 3 χρόνια σήμερα όχι μόνο είναι ακόμα τέλεια χρησιμοποιήσιμο αλλά εκμεταλλεύεται σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του iOS 11 και λειτουργεί με ρευστότητα, ευχαρίστηση και παραγωγικότητα πραγματικά εξαιρετική.
Χάρη στον επεξεργαστή του A8X, τα 2 GB μνήμης RAM και ένα ισχυρό GPU , οι ιδιοκτήτες του iPad Air2 έχουν ακόμα μια συσκευή που μπορεί να εκτελέσει όλες τις λειτουργίες με ευελιξία, προσαρμογή στο χώρο εργασίας χωρίς προβλήματα, να γίνει ένα εξαιρετικό εργαλείο για περιήγηση στο διαδίκτυο, και επίσης μια πλατφόρμα πολυμέσων που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα Tablet Android που μόλις βγήκε στην αγορά (πράγματι).
Με λειτουργία πολλαπλών παραθύρων με τέσσερις διαφορετικές εφαρμογές ανοιχτές: με δύο floating και δύο ανοιχτές στην μισή και μισή οθόνη.

Μέσα σε τρία χρόνια ο αριθμός των προγραμμάτων και η ποιότητα τους φυσικά, που είναι βελτιστοποιημένη για το iPad, έχουν αυξηθεί σημαντικά, και σήμερα υπάρχουν πολύ λίγα προγράμματα που δεν έχουν μια έκδοση iPad στο Apple Store (στη δική μου περίπτωση αισθάνομαι την έλλειψη του PayPal).
Το iPad Air2 διαθέτει επίσης μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα στον εργασιακό χώρο και πέραν αυτού με: φωτογράφιση εγγράφων, σάρωση μέσω εφαρμογών, καταχώρησης αποδείξεων χρέωσης σε πλατφόρμες και τα περισσότερα γίνονται εφικτά από καλή ποιότητα υλικού που είχε τοποθετηθεί πριν τρία χρόνια στο προϊόν.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube