Όλα τα λογότυπα πρόσκλησης της Apple

Για να ανακοινώσει την εκδήλωση της την 30 Οκτωβρίου που μας έρχεται, η Apple έκανε μια τεράστια ποικιλία προσκλήσεων. Κάθε ενημέρωση της ιστοσελίδας παρουσιάζει ένα διαφορετικό λογότυπο, με μια πραγματικά εντυπωσιακή άσκηση στυλ. Ήταν ήδη κατανοητό χθες ότι υπήρχαν πολλά, αλλά το τιτίβισμα @Alireza λέει ότι έχουν αναγνωριστεί 370 λογότυπα, ενώ στην αρχή είχε μιλήσει για 86.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ο αριθμός έχει νόημα, ίσως θα το ανακαλύψουμε στο Keynote στις 30/10, αλλά φαίνεται ότι είναι πιθανόν συνδεδεμένα με την επερχόμενη παρουσίαση του iPad Pro και του νέου μολυβιού Apple, καθώς και την άφιξη του Photoshop CC το 2019. Ίσως έχουν ζητήσει από πολλούς καλλιτέχνες να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία για να εκφραστούν; Περίεργο είναι ότι έχουμε ξεπεράσει τον αριθμό 365, που θα μπορούσε να ήταν ενδεικτικό των ημερών του έτους, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που λένε ότι οι παραλλαγές είναι 371.

Όπως και να έχει δείτε τα όλα μαζι.

Ή περιμένετε το Keynote της Apple που

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube