Εφαρμογή σου επιτρέπει να βλέπεις το wifi

auto-to-ekpliktiko-app-sou-epitrepei-na-blepeis-to-wifi.w_l

Οι ασύρματες συσκευές, όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι ταμπλέτες, και οι φορητοί υπολογιστές στέλνουν σήματα που είναι παντού γύρω μας, αλλά εντελώς αόρατα με γυμνό μάτι. Μέχρι τώρα.

Μια νέα εφαρμογή για iOS με το όνομα Architecture of Radio δίνει μία 360 μοιρών οπτικοποίηση του αόρατου ψηφιακού κόσμου, χρησιμοποιώντας απλά το GPS σας.
Το app θα κοστίζει 2,99 δολάρια και δημιουργήθηκε από τον Richard Vijgen. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα πηγών δεδομένων για να απεικονίσει το σύνολο των δικτύων σε μια δεδομένη τοποθεσία.

«Σκοπός της εφαρμογής αυτής είναι να καταστήσει το αόρατο ορατό, ώστε να μπορούμε να το δούμε» λέει η περιγραφή στο iTunes.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο iTunes από τον Ιανουάριο του 2016.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/wYBg_y1-bdw?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YouTube
YouTube
Set Youtube Channel ID