Αισθητήρας οξυγόνου στο ρολόι της Apple

pulsiossimetro-530x397

Προφανώς το ρολόι της Apple θα μπορούσε να έχει κρύψει εκπλήξεις, που με μια ενημέρωση θα επιτρέψει την εγκατάσταση νέων app απευθείας στη συσκευή, έτσι θα μπορούσε κανείς να φτάσει εκεί και να ενεργοποιήσει έναν κρυφό αισθητήρα.

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του iFixit, στην πραγματικότητα, το SmartWatch μπορείε να κρύβει την έκπληξη. Στη μελέτη του υλικού του έχει ανακαλύψει ένα παλμικό οξύμετρο: έναν αισθητήρα ικανό να καταγράφει το επιπέδο του οξυγόνου στο αίμα.

Αυτή τη στιγμή η Apple δεν έχει πει τίποτα γι ‘αυτό. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε παραδρομή του iFixit που το ανακοίνωσε ή, όπως αναφέρθηκε από την ομάδα του, κατά πάσα πιθανότητα, η εταιρεία δεν έχει ακόμη λάβει έγκριση από τον FDA (η αμερικανική αρχή για την υγεία), οπότε δεν θα μπορούσε να δηλώσει την παρουσία του.

Έτσι εκτός από την καταγραφή των καρδιακών παλμών μας από την Apple θα μας πει ακόμα και για το οξυγόνο στο αίμα μας!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

YouTube
YouTube
Set Youtube Channel ID