10.10.3 στους developers


Το πρόγραμμα Φωτογραφίες οργανώνει αυτόματα τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας και σας βοηθά να τελειοποιήσετε τις φωτογραφίες σας με νέα εργαλεία επεξεργασίας. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας στο σύννεφο χρησιμοποιώντας το iCloud Photo Library, και να αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές απο όλες τις συσκευές σας.

Η Apple έδωσε λοιπόν στους προγραμματιστές την πρώτη beta του OS X 10.10.3 που περιλαμβάνει το πολύ-αναμενόμενο νέο app φωτογραφίες που συνδυάζει το iPhoto και το Aperture σε ένα για το OS X Yosemite.

Οι Φωτογραφίες σας επιτρέπουν να:
● Περιήγηση στις φωτογραφίες σας με βάσει το χρόνο και τη θέση σας
● Να πλοηγηθείτε βιβλιοθήκη σας χρησιμοποιώντας τα εύχρηστα στις Φωτογραφίες, Shared Άλμπουμ, και καρτέλες
● Να αποθηκεύστε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας στο iCloud Photo Library στην αρχική τους μορφή και σε πλήρη ανάλυση
● Να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεο σας στο iCloud Photo Library από το Mac, το iPhone, το iPad σας, ή iCloud.com με ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web
● Να τελειοποιήστε τις φωτογραφίες σας με ισχυρά και εύκολα στη χρήση εργαλεία επεξεργασίας που βελτιστοποιούν με ένα μόνο κλικ, ή επιτρέπουν ακριβείς ρυθμίσεις με λεπτομερείς ελέγχους.
● Να δημιουργήστε επαγγελματικής ποιότητας Άλμπουμ φωτογραφίας με απλοποιημένα εργαλεία, νέα θέματα σχεδιασμένα από την Apple, και νέας μορφής τετραγωνισμένα βιβλία.
● Να αγοράσετε εκτυπώσεις στα νέα μεγέθη τετραγωνισμένα και πανοραμικά.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/EPeRHZIcyUs?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

 

[update: 24/02/2015] νέα έκδοση beta2 (build 14D87h)

 

Διαθέσιμη είναι η δεύτερη δοκιμαστική έκδοση OS X Yosemite 10.10.3 (build 14D87h) σε testers και developers με τη νέα βελτιωμένη εφαρμογή Photos που θα αντικαταστήσει τα iPhoto και Apperture, περισσότερα εικονίδια Emoji και αρκετές άλλες βελτιώσεις.

Σε ό,τι αφορά την πολυαναμενόμενη εφαρμογή Photos, μια νέα μπάρα στο κάτω μέρος του παραθύρου παρουσιάζει προτάσεις ανθρώπων για να προσθέσεις στα ‘Faces’ άλμπουμ, οι οποίες εναλλάσσονται γρήγορα με κατακόρυφο scroll ή ελαχιστοποιούνται όλες μαζί.

 

emojis-e1424875626255

 

Τα emojis είναι πλέον περισσότερα (ανάμεσα τους και εικονίδιο …Apple Watch) και δεν κάνουν φυλετικές διακρίσεις αφού στο εξής μπορείς να επιλέξεις και το χρώμα της επιδερμίδας τους.

ggggggghhhhhjjjjj

Τέλος
Επίσης υπάρχει στα νομίσματα και το σύμβολο της Δραχμής !!!

Λετε να ξέρουν κάτι ???????????????

 

drx

 

 

Τέλος, η αναβάθμιση περιέχει βελτιώσεις σε WiFi και Screen Sharing

 

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

YouTube
YouTube