Couchlet, θύρες USB για τον καναπέ

Couchlet-530x352

Σε πολλά επεισόδια των Simpsons έγινε το κατ ‘εξοχήν σύμβολο της οικογένειας. Ο καναπές είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του σπιτιού, το μέρος όπου μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο. Για το λόγο αυτό, ακριβώς ανάμεσα στα μαξιλάρια, μπορεί να είναι άνετα να υπάρχουν θύρες USB.

Σε αυτό το πλαίσιο, μια νεοσύστατη εταιρεία που δημιουργήθηκε δημιούργησε το Couchlet. Αυτό το εξάρτημα έχει ένα στοιχείο αναδίπλωσης, και είναι χρήσιμο να πλαισιώσει τα κενά ανάμεσα στα μαξιλάρια. Με αυτό τον τρόπο μόλις έχετε βάλει δύο θύρες USB για τη φόρτιση των smartphones, ταμπλέτες και άλλες συσκευές, ενώ κάθεστε στον καναπέ.

Με μέγεθος 15,9 x 5 x 1,9 cm, το Couchlet έχει καλώδιο 1.8m για να εισαχθεί στην υποδοχή του φορτιστή USB. Το υλικό αυτό χρηματοδοτείται από τη Indiegogo. Για 16$ + δωρεάν αποστολή, θα λάβετε μια μονάδα.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/-q8IfeSqwN4?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube