23 Ιανουαρίου τα δύσκολα

Έχει εφαρμόσει η Apple μια προγραμματισμένη στρατηγική απαξίωσης ή όχι; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ερώτηση που έχει μετατραπεί σε μία Δαμόκλιο Σπάθα για την αξιοπιστία της εταιρείας.

Γνωρίζουμε ότι η εταιρεία έχει ενεργοποιήσει ένα σύστημα βελτιστοποίησης επιδόσεων από το iPhone 6 και σε μεταγενέστερες συσκευές, για να αποτρέψει την απενεργοποίηση των συσκευών κατά τη διάρκεια της ημέρας σε περίπτωση υποβαθμισμένης μπαταρίας. Γνωρίζουμε ότι τα iPhones έχουν μια μπαταρία που διαρκεί 500 κύκλους, έναντι των 1.000 κλικ που υποστηρίζονται από τα άλλα προϊόντα της εταιρείας.

Είναι αυτό αρκετό για να καταδικάσει κάποιος την Apple, οτι με την επιβράδυνση των πάλαιότερων iPhone προσπαθεί να πείσει τους υποψήφιους αγοραστές να αγοράσουν τα τελευταία μοντέλα? Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε. Γνωρίζουμε ότι ξεκίνησε όμως μια ποινική έρευνα στη Γαλλία για να ελέγξει για πιθανές ευθύνες.

Αλλά όμως καί στις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν οι έρευνες. Εκτός από τις μαζικές μηνύσεις από δικηγορικά γραφεία, ο γερουσιαστής John Thune θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Για να γίνει αυτό, έγραψε μια επιστολή στον Tim Cook ζητώντας συγκεκριμένα εάν εφαρμόστηκαν πολιτικές προγραμματισμένης απαξίωσης.

Η Apple θα πρέπει να απαντήσει στις 23 Ιανουαρίου. Εάν απαντήσει ότι δεν έχει εφαρμόσει αυτές τις στρατηγικές αλλά τελικά καταδικαστεί, μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά νομικά προβλήματα για το ψευδεπίγραφο

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube