5 χρόνια χωρίς τον Steve Jobs

steve-jobs

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από το θάνατο του Steve Jobs. Ο πρώην CEO της Apple έφυγε στις 5 Οκτωβρίου 2011. Μια εξαφάνιση που άφησε, για πολλούς, ένα μεγάλο κενό. Αναρωτιέμαι τι θα σκεφτόταν τώρα για το Apple Watch, το iPhone 7, η το Apple Music και πολλά άλλα προϊόντα.

Η Apple έχει αλλάξει από εκείνη την ημέρα, αν και όχι δραματικά. Η εταιρεία έχει αυξηθεί, έχει γίνει πλουσιότερη, αλλά ακόμα δεν φαίνεται να έχουν βρει ton οραματιστή με την δύναμη του παρελθόντος.

Οι προσπάθειες είναι πολλές, η αύξηση των επενδύσεων στην έρευνα και την κοινωνία γίνεται όλο και πιο παγκοσμιοποιημένα, με σημαντικό άνοιγμα προς τις χώρες της Ασίας. Μία εταιρεία που έχει λάβει θέση σχετικά με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ κοινοτήτων, την οικολογία και την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών.

Δεν υπάρχει όμως ακόμα το κορυφαίο χέρι στην εταιρεία. Αυτός που χτυπούσε τη γροθιά του στο τραπέζι για να την φέρει στο σωστό δρόμο. Ένα άτομο που να μπορεί να προβλέψει τον κόσμο για τα επόμενα 10 χρόνια. Η σημερινή Apple είναι πιο μεθοδική και αποτελείται από πολλά αξιόλογα άτομα. Αλλά, ήταν επίσης ωραίο όταν η μεγαλοφυΐα ήταν μία.

Στα 5 χρόνια μετά το θάνατο του Steve Jobs εξακολουθώ να ελπίζω ότι η εταιρεία θα ανοιχτεί περισσότερο προς τα έξω, για την ανοικοδόμηση της κοινότητας των χρηστών Mac, ή των χρηστών iPhone, όπως στην εποχή του Think Different.

Πριν λίγες ώρες ο Tim Cook έγραψε στο Twitter

Φόρος τιμής στον Steve Jobs η τελευταία φωτογράφηση του, τον Απρίλιο του 2010 στο Cupertino.

Το υλικό της φωτογράφησης έγινε για δύο καλύμματα το περιοδικό Time και τρία σε εσωτερικές σελίδες. Η φωτογράφηση έγινε μέσα σε 3 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα. Το πρώτο εξώφυλλο ήταν το δεύτερο κλίκ – περίπου 45 δευτερόλεπτα μετά που μπήκε στο δωμάτιο ο Steve.

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/S5Wbb2_ZhwQ?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

ps Το σύνολο της φωτογράφησης κράτησε μόνο 3 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα.!!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube