72 ώρες με το iPhone X πρώτες εντυπώσεις

Ένα πράγμα για το οποίο είναι όλοι σύμφωνοι είναι η ευκολία χρήσης των προϊόντων της Apple.
Για 10 χρόνια χρησιμοποιούσα μόνο το iPhone, εκτός από μερικές μικρές χρονικές παρενθέσεις και όταν αγόρασα το iPhone X την περασμένη Παρασκευή, ήμουν βέβαιος ότι θα έπρεπε να περάσω λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσω σε ένα iPhone χωρίς το κουμπί Home .
Αντ ‘αυτού όμως, σήμερα πήρα την επιβεβαίωση ότι αν και το iPhone X αντιπροσωπεύει ένα σαφές τέλος με το παρελθόν, δεν χρειάζεται να περάσει πολύς χρόνος για να συνηθίσετε τους νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με τη συσκευή.
Στην πραγματικότητα, όταν σήμερα το πρωί βοήθησα έναν φίλο να ρυθμίσει το iPhone 8 Plus, σε κάποιο σημείο, για να δει το ποσοστό της μπαταρίας έβαλα το δάχτυλό μου πάνω δεξιά και έπειτα το έσυρα προς τα κάτω. Για μια στιγμή με εξέπληξε η εμφάνιση του Κέντρου ειδοποιήσεων και όχι το Κέντρο Ελέγχου με το ποσοστό της υπόλοιπης φόρτισης της μπαταρίας.
Και στην συνέχεια: για να κλείσω μια εφαρμογή στο iPhone 8 Plus, αντί να βάλω το δάχτυλό κάτω από την οθόνη και να πιέσω το Home, το έβαλα ακριβώς πριν από το τέλος της οθόνης κάτω και έπειτα το έσυρα προς τα πάνω ενεργοποιώντας έτσι το Κέντρο Ελέγχου!!

Πάντως για όποιον θέλει αυτό το βίντεο ανέβηκε στο κανάλι της Apple στο YouTube, και πρόκειται για μια μικρή “παραγωγή” αφού η διάρκεια του κλιπ είναι στα 4 λεπτά και στοχεύει στο να σας δείξει τι νέο και διαφορετικό μπορείτε να βρείτε στο iPhone X έναντι των προκατόχων του που χρησιμοποιούν πλέον και εκείνα το iOS 11.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/cJZoTqtwGzY?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Η καμπύλη μάθησης για τη χρήση του iPhone X δεν είναι γρήγορη, είναι τάχιστη.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube