Οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων


Η Apple έχει ενημερώσει τον οδηγό προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας


Δεν ξέρω πόσες εταιρείες το κάνουν, αλλά η Apple έχει ένα έγγραφο σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για τις τεχνολογίες για την ασφάλεια των δεδομένων, το οποίο ενημερώνει περιοδικά. Είναι ένα διαφανές έγγραφο που εξηγεί όλες τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την προστασία των δεδομένων του χρήστη και έχει νομική αξία.

Αυτό σημαίνει ότι εάν η εταιρεία δεν κάνει ό, τι ισχυρίζεται, θα μπορούσε να κατηγορηθεί για αυτό. Η τελευταία ενημέρωση του παρόντος εγγράφου χρονολογείται αυτό το μήνα (Ιανουάριος 2018) και ακολουθεί την ενημερωμένη έκδοση κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, μετά την άφιξη του iOS 11.

Το έγγραφο αποτελείται από 78 σελίδες και ζυγίζει 588 KB. Στην τελευταία έκδοση της ενημέρωσης υπάρχουν νέα τμήματα σχετικά με:

Face ID: ενσωματωμένο στο iPhone X που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο.
Apple Pay Cash: το σύστημα των πληρωμών μεταξύ των ατόμων, προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, η οποία χρησιμοποιεί το Apple Pay.
Βρείτε το πλήρες έγγραφο σε αυτή τη σελίδα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube