Προσωποποιημένες Apple Watch Faces


Το Apple Watch είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα έξυπνα ρολόγια σε κυκλοφορία, όπως αποδεικνύεται από την επιτυχία που συνεχίζει να απολαμβάνει. Το WatchOS ως λειτουργικό σύστημα ωριμάζει αρκετά γρήγορα, προσθέτοντας περισσότερη λειτουργικότητα. Μέχρι στιγμής όμως έχει έλλειψη, σε ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει σε άλλες SmartWatch πλατφόρμες, δηλαδή η απουσία Faces από τρίτους. Φαίνεται πως όλα προέρχονται από την Apple, η οποία έχει μέχρι στιγμής αγνοήσει τις αιτήσεις από τους προγραμματιστές να κάνει ένα άνοιγμα στο λειτουργικό της και να το επιτρέψει. Τα πράγματα ίσως θα μπορούσαν να είναι έτοιμα να αλλάξουν όμως, κατά πάσα πιθανότητα με το watchos 5 και ίσως όχι σε προηγούμενες εκδόσεις hardware. Στην έκδοση Beta 4.3.1, στις αρχές Απριλίου, ο Guillherme Rambo του 9to5Mac έχει βρει κώδικα που δείχνει συνεχιζόμενες εργασίες για Watchface με εξωτερική προέλευση.
Τα καλά νέα θα έρθουν στο WWDC 2018 τον Ιούνιο; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.
Σε άλλες περιπτώσεις επίσης έχει συμβεί ότι όταν η πρόοδος σε μία λειτουργία που προτείνεται από την Apple καταλήξει σε αδιέξοδο να μην δει ποτέ το φως της δημοσιότητας ή να την δει πολύ πιο μετά από το χρονοδιάγραμμα.
Ωστόσο, δεδομένης της καλής ζήτησης για αυτό το χαρακτηριστικό, οι πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα είναι υψηλές.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube