iOS 10 Concept: Dark Mode

798af74e083f2c49d397b5a47f7e4452_M

Τις τελευταίες ημέρες, επικρατεί η φήμη, πως λόγω του σκοτεινού θέματος της ιστοσελίδας Worldwide Developers Conference της Apple, καθώς και της εφαρμογής WWDC, αναμένουμε μία σειρά από “μαύρες εμφανίσεις” ως χαρακτηριστικό του λειτουργικού iOS 10. Η τεχνολογική ιστοσελίδα iHelpBR, φαντάζεται πώς θα μπορούσε να υλοποιηθεί μία τέτοια κατάσταση (Dark Mode) στο λειτουργικό iOS και κατ’ επέκταση στις συσκευές iPhone / iPad.

hgthgcvchc

Η υποτιθέμενη λειτουργία Dark σε όλο το λειτουργικό σύστημα που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, μας προσφέρει μια σαφή εικόνα των σκούρων backgrounds σε εφαρμογές όπως Μηνύματα, Mail, Επαφές, Ειδήσεις και πολλές ακόμη. Η ιστοσελίδα εικάζει πως ένα τέτοιο χαρακτηριστικό θα ήταν καλό να ρυθμίζεται να λειτουργεί αυτόματα κατά τη δύση του ηλίου και να δίδει την αίσθηση νυκτός σε όλο το λειτουργικό σύστημα, όπως γίνεται σήμερα στην εφαρμογή Χαρτών.
Το λογισμικό OS X διαθέτει λειτουργία Dark Mode από το 2014 με την έκδοση OS X Yosemite, δίδοντας μια πιο σκούρα γραμμή μενού, Dock και στα υπο-μενού του συστήματος. Από τότε μπορούμε να παραδεχθούμε πως μια τέτοια προσθήκη είναι επιθυμητή στο λειτουργικό iOS.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube