στο iOS 9 επαναφορά του WiFi assist

PVYkxGW

Πριν από λίγο καιρό, σε μια beta του iOS 8, η Apple εισήγαγε το WiFi assist. Στη συνέχεια, για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, στη τελική μορφή του λειτουργικού η επιλογή εξαφανίστηκε. Ένα φαινόμενο που συνέβη και στις beta του iOS 9, ελπίζοντας ότι δεν θα εξαφανιστεί και πάλι στην τελική μορφή.

Στην τελευταία beta έκδοση του IOS 9, στην πραγματικότητα, φαίνεται να υπάρχει ξανά το WiFi Assist. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να συνδέεστε αυτόματα στο δίκτυο 3G / 4G, όταν το WiFi είναι πολύ αργό. Έτσι, εάν είστε σε σύνδεση με WiFi και αυτό έχει προεπιλεγεί η 3G / 4G σύνδεση σας έρχεται να σώσει την τελική ταχύτητα σύνδεσης.

Αυτή η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη σε διάφορες καταστάσεις, όπως, για παράδειγμα, όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με ένα δημόσιο δωρεάν WiFi δίκτυο, όπου απαιτείται εγγραφή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η πλοήγηση δεν συνεχίζεται με το WiFi, αλλά το τηλέφωνο συνδέετε στο δίκτυο. Το WiFiAssist, ωστόσο, εάν το τηλέφωνο δεν έχει internet, αυτόματα ενεργοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Προφανώς η επιλογή αυτή θα πρέπει να ενεργοποιηθεί εάν η μηνιαία συνδρομή σας, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα των μέσων ενημέρωσης. Ο φόβος να ξεπεραστούν τα όρια, λόγω της αργής WiFi πάντα υπάρχει.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube