iPhone 15 Pro Max

Το iPhone 15 Pro είναι το πρώτο iPhone με σχεδιασμό από τιτάνιο αεροναυπηγικών προδιαγραφών, χρησιμοποιώντας το ίδιο κράμα που χρησιμοποιούν τα διαστημόπλοια για τις αποστολές στον Άρη. Το τιτάνιο έχει μία από τις καλύτερες αναλογίες ανθεκτικότητας/βάρους από οποιοδήποτε άλλο μέταλλο, καθιστώντας αυτά τα μοντέλα Pro τα ελαφρύτερα που είχαμε ποτέ. Θα καταλάβεις τη διαφορά από τη στιγμή που θα το πάρεις στα χέρια σου.

Το A17 Pro είναι μια εντελώς νέα κατηγορία chip για iPhone που παρέχει τις καλύτερες επιδόσεις γραφικών που είχαμε ποτέ.

Τα παιχνίδια για smartphones θα μοιάζουν τόσο καθηλωτικά, με απίστευτα λεπτομερή γραφικά και πιο ρεαλιστικούς χαρακτήρες. Και με την υψηλότερη ταχύτητα και αποδοτικότητα στον κλάδο, το A17 Pro τα απογειώνει.

Η Κύρια κάμερα 48 MP είναι πιο προηγμένη από ποτέ, καταγράφοντας φωτογραφίες υπερυψηλής ανάλυσης, σε ένα νέο επίπεδο λεπτομέρειας και χρωμάτων.

Θα δεις τις βελτιώσεις στα πορτρέτα σου. Και τώρα δεν χρειάζεται πλέον να μεταβείς στη λειτουργία Πορτρέτο. Αν το θέμα σου είναι άνθρωπος, σκύλος ή γάτα, το iPhone αποτυπώνει αυτόματα τις πληροφορίες βάθους. Έτσι μπορείς να επιλέξεις να εμφανίσεις στη στιγμή τη φωτογραφία σου ως πορτρέτο, με ένα έντεχνο εφέ θόλωσης. Ή και αργότερα στο app Φωτογραφίες.

Για το iPhone 15 Pro Max, υπάρχει μια κάμερα με Τηλεφακό 5x με το πιο ισχυρό οπτικό zoom που υπήρξε ποτέ σε iPhone, ώστε να χωράει στο συμπαγές σύστημα της κάμερας Pro.

Τώρα μπορείς να τραβάς ευκρινέστερα κοντινά πλάνα από μεγαλύτερη απόσταση , όπως μια εκπληκτική φωτογραφία του φίλου σου ή ένα γκολ στον ποδοσφαιρικό αγώνα του παιδιού σου.

Το ολοκαίνουργιο κουμπί Δράσης είναι η συντόμευση προς την αγαπημένη σου λειτουργία. Μόλις ορίσεις αυτό που θέλεις, απλά πάτα παρατεταμένα για να ξεκινήσεις την ενέργεια.

Το iPhone 15 Pro είναι το πρώτο iPhone που υποστηρίζει USB 3,4για ένα τεράστιο άλμα στις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και πιο γρήγορες επαγγελματικές ροές εργασίας από ποτέ.

Η νέα σύνδεση USB-C σού επιτρέπει να φορτίζεις τον Mac ή το iPad σου με το ίδιο καλώδιο που χρησιμοποιείς για να φορτίσεις το iPhone 15 Pro. Ξέχνα την ακαταστασία των καλωδίων.

Όλα αυτά βασικά μέσα στην διάφανη θήκη σιλικόνης της Apple. Υποστηρίζει MagSafe για να χρησιμοποιείς όλα τα αγαπημένα σου αξεσουάρ χωρίς να την αφαιρέσεις. Το εξωτερικό και το εσωτερικό μέρος της θήκης προστατεύει από γρατζουνιές, ενώ δεν «κιτρινίζει» στο μέλλον. Με πολλές ώρες δοκιμών, η νέα σου θήκη εγγυάται την προστασία του κινητού από γρατζουνιές και πτώσεις, και ταυτόχρονα αναδεικνύει το εντυπωσιακό του χρώμα. Χάρη στον ενσωματωμένο μαγνήτη, αυτή η θήκη συνεργάζεται αρμονικά με όλα τα MagSafe αξεσουάρ. Προσφέρει μεγαλύτερη προστασία σε σύγκριση με μια συμβατική θήκη, αποτρέποντας τις φθορές από πτώση και άλλα απρόοπτα. Είναι τόσο ελαφριά, που δεν επηρεάζει αισθητά το βάρος της συσκευής.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Άρθρα

Από τον iYannis

this is just me

YouTube
YouTube