iPhone X: αναμονή 2-3 εβδομάδες

Το iPhone X είναι από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα της Apple, μιας και η ίδια μπαίνει σε μια νέα εποχή με την αλλαγή στο design. Ανακοινώθηκε Σεπτέμβριο, αλλά οι πωλήσεις ξεκίνησαν στις 3 Νοεμβρίου, αλλά η ζήτηση ήταν αρκετά μεγάλη.

Η ζήτηση (που ξεπέρασε τις προσδοκίες της Apple) σε συνδυασμό με τα διάφορα προβλήματα που λέγεται ότι είχε η Apple κατά την παραγωγή, ανέβασαν τους χρόνους αναμονής για το iPhone X στις 5-6 εβδομάδες.

Ωστόσο, πλέον όσοι παραγγείλουν το iPhone X, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Apple ο χρόνος αναμονής πέφτει πλέον στις 2-3 εβδομάδες. Φαίνεται πως η Apple καταφέρνει να βρει μια καλύτερη ισορροπία όσον αφορά στην ζήτηση και την παραγωγή.

Το iPhone X διατίθεται σε Space Gray ή Silver με ενσωματωμένη μνήμη 64GB ή 256GB και την τιμή του στην Ελλάδα να είναι 1199 ευρώ και 1399 ευρώ, αντίστοιχα.

Τις τρεις πρώτες μέρες, οι παραγγελίες του iPhone X εκτιμάται ότι έφτασαν τα 9-12 εκατ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσος θα είναι ο συνολικός αριθμός πωλήσεων για τ τρίμηνο.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube