Έρχεται ίσως ένα iphone X mini?

Ο σχεδιασμός και το μέγεθος ενός smartphone ακολουθούν κυκλικές φάσεις. Πριν από χρόνια το κινητό τηλέφωνο ήταν πολύ περιζήτητο με όλο και μικρότερες διαστάσεις, ενώ τώρα η τάση είναι να έχουμε ένα smartphone με μεγαλύτερη και όλο πιο μεγαλύτερη οθόνη, ειδικά στην Ασία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε μια καλύτερη εμπειρία βίντεο και αλληλεπίδραση με τις εφαρμογές.





Πρόσφατα, ωστόσο, μια κατηγορία μικρών smartphones φαίνεται να έχει ξαναγεννηθεί. Εύκολη μεταφορά, χειρισμός με το ένα χέρι και μεγάλη αυτονομία είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν. Για παράδειγμα, η Apple έχει το iPhone SE που έχει χαράξει τη δική του εξειδικευμένη αγορά. Πρόσφατα η Palm φαίνεται να έχει μεγάλη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες, χάρη στο μικρό της 3,3″ smartphone.





Από αυτή την άποψη, ο σχεδιαστής Dongjae “Krystofer” Kim προσπαθεί να οδηγήσει την τάση, δημιουργόντας ένα είδος iPhone X Mini. Η συσκευή θα μπορούσε να γεννηθεί ως εξέλιξη του iPhone SE και να προσφέρει την ίδια εμπειρία με το X, αλλά με σημαντικά μειωμένο μέγεθος.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube