4 απαραίτητα αξεσουάρ για το iPad mini 6

  1. Το Apple Pencil 2 στερεώνεται μαγνητικά στο πλάι του iPad mini 6, για να σε συνοδεύει παντού και να είναι πάντα έτοιμο για ένα γρήγορο σκίτσο ή μια απροσδόκητη καλή ιδέα.
  2. Το Smart Folio για το iPad mini είναι λεπτό και ελαφρύ και προσφέρει προστασία στην οθόνη, αλλά και στην πίσω πλευρά του iPad. Επιπλέον, ενεργοποιεί τη συσκευή όταν το ανοίγεις και τη θέτει σε κατάσταση αναμονής όταν το κλείνεις. Μπορείς να διπλώσεις το Smart Folio σε διάφορες θέσεις και έτσι γίνεται βάση στήριξης για ανάγνωση, προβολή, πληκτρολόγηση ή πραγματοποίηση κλήσεων FaceTime.
  3. Το Paperlike είναι μια καλοφτιαγμένη μεβράνη με βελτίωση της αίσθησης της υφής για δημιουργικά άτομα που εργάζονται σε μια γυαλιστερή οθόνη iPad. Κάνει το iPad σας ακόμα καλύτερο ως εργαλείο σχεδίασης/γραφής και, παρόλο που υπάρχουν διάφορες φθηνότερες εναλλακτικές, το Paperlike έχει ωραία υφή είναι ανθεκτικό, προσφέροντας μεγάλη αξιοπιστία.
  4. Η Satechi, δημιούργησε ένα κομψό, λειτουργικό και προφανώς όμορφο μοντέλο φόρτισης για το Apple Watch.Η συσκευή διαθέτει μαγνητική βάση και συνδέεται στη θύρα USB-C των νέων iPad mini 6. Η συσκευή διαθέτει μαγνητική βάση και συνδέεται στη θύρα USB-C των νέων iPad mini 6.
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Άρθρα Με ετικέτα: