πιθανό Keynote τον Μάρτιο

Η Apple λογικά θα πρέπει να πραγματοποιήσει ένα Keynote κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο. Αυτό ήταν μόνο μια φήμη μέχρι στιγμής, αλλά τα έγγραφα που μόλις είδαμε αποκλειστικά από την Οικονομική Επιτροπή της Ευρασίας επιβεβαιώνουν ότι ένα γεγονός θα είναι σε εξέλιξη πολύ σύντομα. Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση ρυθμίζει την πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων στο έδαφός της και έχει τον έλεγχο για τη χορήγηση αδειών πώλησης στην Αρμενία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, το Κιργιζιστάν καθώς και στη Ρωσία.
Νομικά μια συσκευή που χρησιμοποιεί κάποιου είδους κρυπτογράφηση πρέπει να έχει κατοχυρωθεί πριν την κυκλοφορία της. Στο παρελθόν παρόμοιες εγγραφές στην βάση του Eurasian έδειξαν σωστά νέα MacBook μοντέλα, το iPhone 7 αλλά και τα AirPods.
Η ΕΟΚ λοιπόν, έχει μόλις δώσει στην Apple την εξουσιοδότηση για την εμπορία νέων προϊόντων που οι αριθμοί μοντέλων αυτών είναι άγνωστοι…

Εδώ είναι η μετάφραση της παραπάνω λίστας προϊόντων:
CC1704, CC1706, CC1708 Δείγματα υπολογιστών “Apple” (έκδοση λογισμικού iOS 11)
CC1703, CC1705, CC1707 Δείγματα Υπολογιστών Tablet “Apple” (έκδοση λογισμικού iOS 11)
“Apple” μοντέλο μάρκας υπολογιστή A1954 (έκδοση λογισμικού iOS 11)
“Apple” μοντέλο μάρκας υπολογιστή A1893 (έκδοση λογισμικού iOS 11)
Δείγματα της μάρκας smartphones “Apple” μοντέλα AA1710, AA1711, AA1712, AA1713, AA1714 (έκδοση λογισμικού iOS 11)

η Apple έχει λάβει έγκριση εμπορίας για δύο νέα μοντέλα tablet, αριθμημένα A1893 και A1954 αντίστοιχα, και αυτοί οι αριθμοί δεν αντιστοιχούν σε κανένα υπάρχον μοντέλο.

Τον περασμένο μήνα, ο προγραμματιστής Filipe Espósito ανακάλυψε αναφορές για ένα “iPad_Modern” στον πηγαίο κώδικα του iOS 11.3 beta.

Αυτή η ονομασία αντηχεί απευθείας σε ένα συγκεκριμένο “iPhone_Modern” το οποίο αντιστοιχεί στο iPhone X και μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε από αυτήν την ανακάλυψη ότι ένα tablet εφοδιασμένο με αναγνωριστικό προσώπου και μειωμένα περιθώρια γύρω από την οθόνη θα είναι σε παραγωγή σύντομα. Αν θέλουμε να πιστέψουμε τα έγγραφα που δημοσίευσε η ΕΟΚ, είναι ίσως ακόμη δύο διαφορετικά μοντέλα που πρέπει να είναι στο πρόγραμμα

Σημειώστε ωστόσο ότι η ενημέρωση του iPad 9.7 “classic” και του Το iPad “mini” δεν θα ήταν επίσης μια μεγάλη έκπληξη.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube