Macbook Air ’17 6 λόγοι αγοράς του

Η εταιρεία του Tim Cook έχει μακρά ιστορία συνεχούς παραγωγής και πώλησης παρωχημένων εκδόσεων των προϊόντων της (βλέπε iPod touch), γι ‘αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Apple εξακολουθεί να προσφέρει το MacBook Air 13 ιντσών. Σε πρώτη ανάγνωση, φαίνεται τρελό να σκεφτεί κάποιος την αγορά ενός παρωχημένου φορητού υπολογιστή. Ωστόσο, υπάρχουν έξι ισχυροί λόγοι για τους οποίους εξακολουθείτε να θέλετε να αγοράσετε ένα MacBook Air.

1. Κάτω από 1.200 €
Το φθηνότερο νέο MacBook Pro ξεκινά από 1,699€, αλλά ο MacBook Air 13 ιντσών του ’17 1.8 εξακολουθεί να πηγαίνει 1,189€. Το MacBook 12 ιντσών από την άλλη, το οποίο είναι πολύ μικρό και περιορισμένο για τους περισσότερους ανθρώπους, ξεκινά από 1.699 €. Λαμβάνοντας υπόψη ότι o μέσος φορητός υπολογιστής πωλείται για περίπου 650 €, είναι σαφές ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν την πολυτέλεια να δαπανήσουν 1.500 € ή και περισσότερα.

2. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Δεν μπορείτε ποτέ να έχετε πιο πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας από ότι το MacBook Air που πιθανότατα διαρκεί περισσότερο από μια εργάσιμη ημέρα. Το Air των 13 ιντσών άντεξε πλήρεις 10 ώρες και 26 λεπτά στο Laptop Mag Test, το οποίο περιλάμβανε συνεχή περιήγηση μέσω Wi-Fi.
Στα νέα MacBook Pros, γνωρίζουμε ότι η Apple δίνει θεωρητικά μέγιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ωρών, η οποία είναι λιγότερη. Ενώ το MacBook 12 ιντσών βγήκε στη δοκιμή αυτή, μετά από 9 ώρες και 29 λεπτά.

3. Κανονικές θύρες USB

Όλα τα MacBooks της τρέχουσας γενιάς έχουν μόνο θύρες USB Type-C ή Thunderbolt 3. Ενώ αυτές οι νέες θύρες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για τώρα και για το μέλλον, οι περισσότερες περιφερειακές συσκευές εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την παλιά, τετράγωνη θύρα USB Type-A. Αντί να αγοράζουμε μια σειρά από dongles, προσαρμογείς και νέα περιφερειακά, οι ιδιοκτήτες των MacBook Air μπορούν εύκολα να συνδεθούν με τις διπλές θύρες USB 3.0.

4. Υποδοχή κάρτας SD

Αν χρησιμοποιείτε μια κανονική κάμερα και επιθυμείτε να μεταφέρετε εικόνες στο φορητό υπολογιστή σας, οι νέοι MacBook Pros δεν το καθιστούν εύκολο. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν αναγνώστη καρτών ή να συνδέσετε ένα καλώδιο USB από τη φωτογραφική μηχανή στο φορητό υπολογιστή. Το MacBook Air διαθέτει μια καλή υποδοχή κάρτας SD. Είναι απλά plug and play.

5. Φόρτηση MagSafe2
Όλα τα νέα Mac φορτίζονται μέσω του USB Type-C / Thunderbolt 3, το οποίο είναι εξαιρετικό επειδή σημαίνει ότι μπορούν να στέλνουν ισχύ, δεδομένα και βίντεο σε μία μόνο σύνδεση. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το φορητό υπολογιστή σας στο σαλόνι και το παιδί σας περάσει πάνω από το καλώδιο τροφοδοσίας του, τα 1.700 τουλάχιστον € σας θα μπορούσαν να πέσουν και να σπάσουν στο πάτωμα.

Το MacBook Air χρησιμοποιεί το παλιό καλώδιο τροφοδοσίας MagSafe της Apple, το οποίο αποσπάται όταν κάποιος ασκεί πίεση στο καλώδιο. Έτσι, εάν σπρώξετε τυχαία την σύνδεση MagSafe, απλώς θα απομακρυνθεί, χωρίς να αναγκάσει το laptop σας να πάει κάτω και αυτό.

6. Καλύτερο πληκτρολόγιο

Οι νέοι MacBook Pros έχουν μια ελαφρώς ενημερωμένη έκδοση του ρηχού πληκτρολογίου τύπου “butterfly” που έκανε το ντεμπούτο του στο MacBook 12 ιντσών. Ενώ αυτά τα πλήκτρα είναι αρκετά γρήγορα, λαμβάνοντας υπόψη την χαμηλή βύθιση στην πίεση (μόνον 0,5 χιλ.), δεν είναι τόσο καλά όσο το παραδοσιακό πληκτρολόγιο στο MacBook Air, το οποίο είναι πολύ βαθύτερο και πιο ευαίσθητο. Εάν η άνεση πληκτρολόγησης είναι προτεραιότητα, το MacBook Air είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Συμπέρασμα
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην αγοράσετε ένα MacBook Air. Διαθέτει έναν ξεπερασμένο επεξεργαστή Intel 4ης γενιάς Core Series και οθόνη χαμηλής ανάλυσης 1440 x 900. Ωστόσο, για τους καταναλωτές που δεν χρειάζονται την τελευταία και καλύτερη τεχνολογία, αλλά θέλουν ένα προσιτό MacBook με μεγάλη χρηστικότητα και επική διάρκεια μπαταρίας, αυτοί οι φορητοί υπολογιστές εξακολουθούν να είναι μια ισχυρή επιλογή.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube