Oδηγός online υπηρεσιών

Πέραν από τις προσφερόμενες υπηρεσίες στην Ελλάδα Cosmote, Nova, Vodafone TV, Netflix και Amazon Prime Video, ας δούμε τι άλλο υπάρχει πιο έξω και ίσως με έναν εύκολο τρόπο μπορούμε να αποκτήσουμε.
Κατ’ αρχάς πρέπει να μπερδέψουμε το σύστημα ότι βρισκόμαστε στην Αμερική και αυτό για να έχουμε τις επιπλέον ive streaming υπηρεσίες που υπάρχουν εκεί.
Στην Ελλάδα – τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο – υπάρχουν 1000 ταινίες και 196 τηλεοπτικές σειρές διαθέσιμες στο Netflix Ελλάδας. Φαίνονται σημαντικοί αριθμοί, αλλά απέχουν πολύ σε σχέση με το περιεχόμενο που μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του Netflix στις Η.Π.Α.
Οι Αμερικανοί μπορούν να υπολογίζουν σε 1326 τηλεοπτικές σειρές και 4339 ταινίες. Λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο της αμερικανικής βιβλιοθήκης πολυμέσων, οι χρήστες της χώρας μας μπορούν να φτάσουν μόνο το 14% των τηλεοπτικών σειρών και το 23% των ταινιών. Αλλάζοντας λοιπόν αυτά τα δεδομένα θα έχουμε κατ’ αρχάς και όλο αυτό το παραπάνω περιεχόμενο.

Ας αρχίσω λοιπόν τις οδηγίες για την δημιουργία του Αμερικάνικου λογαριασμού iTunes, καθώς και την εγγραφή και παραμετροποίηση σε μια υπηρεσία VPN, που ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να μπερδεύει τις υπηρεσίες Streaming που δεν υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα και έτσι να νομίζουν ότι βρισκόμαστε στην Αμερική.

Κατ’ αρχάς για την δημιουργία του Αμερικάνικου λογαριασμού iTunes

  • Ανοίξτε την εφαρμογή iTunes από τον υπολογιστή σας Mac ή Pc (φροντίστε να έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση).
  • Αποσυνδεθείτε από τον τωρινό λογαριασμό σας, εάν είστε συνδεδεμένοι.
  • Κατευθυνθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε να αλλάξετε σημαία καταστήματος ώστε να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο κατάστημα (στην περίπτωσή μας US Store).
  • Επιλέξτε τη σελίδα App Store, στην πλευρική στήλη αναζητήστε τις δωρεάν εφαρμογές και προσπαθήστε να κατεβάσετε μία από αυτές. Η εφαρμογή με αναδυόμενο παράθυρο θα σας υποδείξει να εισάγετε υπάρχον Apple ID ή να δημιουργήσετε νέο.
  • Εσείς θα επιλέξετε να δημιουργήσετε νέο. Αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και συμπληρώστε όλα τα απαιτητά πεδία με τα στοιχεία σας, όπως διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, συνθηματικό κ.λ.π.
  • Στην επόμενη σελίδα με τη μέθοδο πληρωμής θα εμφανιστεί η επιλογή “κανένα”.
  • Επαληθεύστε τον νέο σας λογαριασμό μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Προσοχή όμως

για να αποκτήσετε διευθύνσεις, ταχυδρομικούς κωδικούς, τηλέφωνα κ.λ.π. Αμερικής,  ανοίξτε το Google Maps και αναζητήστε σημεία ενδιαφέροντος στην Αμερική (cafe restaurant, theaters, parking stations). “Δανειστείτε” τα στοιχεία τους και εισάγετέ τα στα αντίστοιχα πεδία.

  • Η ηλικία σας που θα αναγραφεί θα πρέπει να είναι ενηλίκου.
  • Η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας να είναι αληθής, καθώς θα χρειαστεί να επιβεβαιώσετε.
  • Χρησιμοποιήστε τον νέο σας λογαριασμό, ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή:

App Store > Προτάσεις > Apple ID > Αποσύνδεση > Σύνδεση με το νέο Apple ID. Θα λάβετε την ενημέρωση πως ο λογαριασμός είναι συμβατός με το US Store κι αμέσως θα μεταφερθείτε εκεί.

Το επόμενο βήμα είναι η εγγραφή και παραμετροποίηση μιας υπηρεσίας VPN, για να μπερδεύει τις υπηρεσίες Streaming που δεν υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα και έτσι να νομίζουν ότι βρισκόμαστε στην Αμερική.

Μετά λοιπόν από πολύχρονη έρευνα και άπειρες δοκιμές υπηρεσιών, έχω καταλήξει ότι η σοβαρότερη και η πλέον παραμετροποιήσημη από όλες που υπάρχουν είναι η Smartdnsproxy.com, την οποία και συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Ένας πλήρης οδηγός πραμετροποίησης για Apple TV υπάρχει εδώ

Το τρίτο και ίσως το σημαντικότερο βήμα σε αυτόν τον οδηγό είναι να βάλουμε χρήματα στον αμερικάνικο λογαριασμό μας iTunes, έτσι που να μπορούμε να κάνουμε μελλοντικά τις αγορές μας καθώς και να πληρώνουμε τις μηνιαίες συνδρομές μας στις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του Αμερικάνικου λογαριασμού iΤunes.

Έχοντας κάνει λοιπόν και αυτό τον τομέα πάρα πολλές έρευνες και δοκιμές, πιστεύω πλέον ότι ο καλύτερος τρόπος να φορτώνεις τον αμερικάνιοκο λογασριασμό σου με λεφτά είναι μέσω της υπηρεσίας Jerrycards.com, την οποία επίσης συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Το επόμενο και τελευταίο βήμα μας είναι να βάλουμε τον Αμερικάνικο λογαριασμό iTunes στο Apple TV μας, και αφού έχουμε κάνει ήδη την παραμετροποίηση των DNS Servers του Apple TV όπως στον οδηγό παραπάνω στο δεύτερο βήμα, να κατεβάσουμε από το App Store τις εφαρμογές Disney+, Hulu, HBO Now

YouTube
YouTube