Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

Διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το ειδικά προσαρμοσμένο AR.Drone 2.0 Power Edition αντικατοπτρίζει την τελευταία γενιά του παγκοσμίου φήμης υψηλής τεχνολογίας ελικοπτέρου με τέσσερις έλικες, που μπορεί κανείς πανεύκολα να χειριστεί μέσω WiFi χρησιμοποιώντας ένα iPhone ή ένα iPad. H Power Edition διαθέτει δύο μπαταρίες πολυμερών λιθίου χωρητικότητας 1500 mAh που παρέχουν έως και 36 λεπτά πτήσης, τέσσερα σετ ελίκων διαφορετικών χρωματισμών και ένα εργαλείο για την αφαίρεσή τους, ώστε να μπορεί κανείς να αλλάζει την όψη του AR.Drone 2.0 του εύκολα και άμεσα με πάνω από 30 χρωματικούς συνδυασμούς. Διαθέτοντας μία κάμερα υψηλής ανάλυσης με εγγραφή βίντεο, διαμοιρασμό δεδομένων πτήσης, πατενταρισμένο τρόπο πλοήγησης και έναν πρωτοποριακό αισθητήρα πίεσης για σταθερότητα σε οποιοδήποτε υψόμετρο, το μοναδικό AR.Drone 2.0 Power Edition προσφέρει ό,τι ακριβώς ήθελε ο φανατικός πιλότος του! Και τώρα μπορεί να πραγματοποιεί αναστροφές 360 μοιρών κατά βούληση!

Κάμερα
Το AR.Drone 2.0 είναι εφοδιασμένο με εμπρόσθια κάμερα υψηλής ανάλυσης που επιτρέπει στον πιλότο του να βλέπει ό,τι αυτό βλέπει, σαν να καθόταν μέσα στο πιλοτήριο. Κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή AR.FreeFlight 2.0 και απόκτησε τον έλεγχό του σε δευτερόλεπτα. Το φιλικό περιβάλλον ελέγχου εμφανίζεται αμέσως πάνω από το βίντεο της οθόνης, το οποίο αναμεταδίδεται ζωντανά και ασύρματα από το AR.Drone 2.0 χωρίς καθυστέρηση, χάρη στο ασύρματο δίκτυο WiFi που αυτό δημιουργεί. Επίσης το σύστημα αυτόματης σταθεροποίησης εξασφαλίζει εικόνα υψηλής ποιότητας από κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους, ακόμα και σε καταστάσεις ελαφρού αέρα. Είτε χρησιμοποιείς το iPhone σου είτε το iPad σου, θα βλέπεις μια πεντακάθαρη εικόνα από τον ουρανό.

Εγγραφή και διαμοιρασμός
Το AR.FreeFlight 2.0 επιτρέπει στον πιλότο να κάνει εγγραφή βίντεο και να τραβά φωτογραφίες όσο πετάει το AR.Drone 2.0. Πάτησε απλώς το κουμπί εγγραφής για να την ξεκινήσεις και χρησιμοποίησε την ειδική περιοχή επιλογής φωτογραφιών και βίντεο της εφαρμογής για να δεις τι έχεις τραβήξει, αφού θα έχεις προσγειωθεί. Χωρίς καλώδια, χωρίς κάρτες SD, χωρίς υπολογιστή να παρεμβάλλεται. Όλα έχουν προγραμματιστεί από πριν, ώστε να μπορείς να δεις τις επιδόσεις σου άμεσα. Και για χρήστες που θέλουν να τραβούν μεγαλύτερα βίντεο χωρίς να χρησιμοποιούν τη μνήμη της συσκευής τους, μία θύρα USB είναι τοποθετημένη μέσα στο AR.Drone 2.0 για εύκολη εγγραφή σε ένα USB αποθηκευτικό μέσο. Οπότε τράβηξε όσο υλικό θέλεις και μοιράσου το εύκολα στο YouTube και στο Picassa μόλις τελειώσεις, χάρη στις ενσωματωμένες στην εφαρμογή λειτουργίες διαμοιρασμού.

Αναστροφή
Μία μοναδική ακροβατική φιγούρα σχεδιασμένη αποκλειστικά για το AR.Drone 2.0 γίνεται πια με το πάτημα ενός κουμπιού. Σε οποιαδήποτε κατάσταση πτήσης κάνε μια αναστροφή 360 μοιρών προς τα εμπρός, προς τα πίσω ή προς το πλάι. Το σύστημα πτήσης του του δίνει τη δυνατότητα να ανακάμψει αυτόματα, καθιστώντας έτσι πανεύκολο για κάθε νέο πιλότο να απολαύσει αυτήν τη δύσκολη κίνηση.

20140608-062702-23222514.jpg

Πιλοτάρισμα πλήρους ελέγχου
Ένας νέος και μοναδικός τρόπος χειρισμού είναι πατενταρισμένος από την Parrot και διατίθεται αποκλειστικά στο AR.Drone 2.0. Το Absolute Control κάνει τη ζωή πολύ ευκολότερη για τους αρχάριους πιλότους, χρησιμοποιώντας απλά τη συσκευή σαν σημείο αναφοράς. Το αποτέλεσμα είναι απλούστατος χειρισμός, άσχετα από την κατεύθυνση που κοιτά το AR.Drone 2.0 σου. Απλώς γύρε τη συσκευή σου εκεί που θέλεις να το στείλεις και αυτό θα πετάξει προς τα εκεί. Έτσι ένας αρχάριος μπορεί να μάθει περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.

Ψηλότερα και ταχύτερα
Το AR.Drone 2.0 προσφέρει μοναδική σταθερότητα, χάρη στους ενσωματωμένους του αισθητήρες και στο σύστημα πλοήγησής του. Κάθε κίνηση που δεν έχει γίνει συνειδητά από τον πιλότο διορθώνεται από το AR.Drone 2.0, ώστε το τελευταίο να διατηρεί μία τέλεια θέση στον αέρα. Σπρώξε το, πέταξέ το με αέρα (έως 15 m/h) και δεν θα κουνηθεί ούτε εκατοστό, αν εσύ δεν έχεις αποφασίσει να το κινήσεις. Χάρη στους νέους του αισθητήρες πίεσης, διατηρεί τη θέση του και μακριά από εσένα ―σε πλάτος ή σε ύψος.

Περιεχόμενα συσκευασίας
* Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition έτοιμο προς πτήση
* Ένα ειδικά σχεδιασμένο κέλυφος εξωτερικών χώρων
* Ένα ειδικά σχεδιασμένο κέλυφος εσωτερικών χώρων
* Δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Li-Pol 1500 mAh
* Τρία έξτρα σετ ελίκων σε διαφορετικούς χρωματισμούς
* Εργαλείο αφαίρεσης ελίκων
* Φορτιστής μπαταριών
* Εγχειρίδιο

Μπορείτε να το βρήτε εδώ για 369,00 €

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

YouTube
YouTube