πρόσεχε άνετα το μωρό σου

Να μεγαλώνεις και να προσέχεις ένα μωρό δεν είναι πολύ εύκολο να γίνει. Πρέπει να ειναι μια πλήρης απασχόληση και χωρίς ρεπό μάλιστα, μέχρι να μεγαλώσει και να γίνει αυτάρκης. Όταν είναι πολύ μικρά, για παράδειγμα, τα μωρά, θα πρέπει να κοιμούνται, να τρώνε και να κάνουν την ανάγκη τους τακτικά. Όλα τα πράγματα που μπορεί να απλοποιηθούν με την τεχνολογία. Το Sproutling Baby Monitor, για παράδειγμα, παρουσιάζεται ως μια μπάντα για να τοποθετηθεί στην γάμπα του μωρού.

IMG_0343.JPG

Μόλις ενεργοποιηθεί, θα είναι σε θέση να παρακολουθεί ορισμένες λειτουργίες των παιδιών, όπως τον καρδιακό ρυθμό και τη θερμοκρασία, για να ξέρουμε αν αυτό είναι εντάξει. Επίσης, μπορούμε να γνωρίζουμε εάν το παιδί μας κοιμάται ή ξύπνησε, να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις στο iPhone μας. Ένας θόρυβος του αισθητήρα θα δείξει αν ο χώρος όπου κοιμάται το μωρό είναι αρκετά ήσυχος. Αν λερωθεί μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. Η εσωτερική μπαταρία επαναφορτίζεται από επαγωγή, χρησιμοποιώντας μια ειδική βάση. Το Sproutling Baby Monitor μπορεί να παραγγελθεί για $ 259 στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/slyXHix8hLg?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube