το iPhone 2G ήταν γεμάτο bugs


Δύο χρόνια μετά το θάνατο του Steve Jobs, ο δημοσιογράφος Fred Vogelstein υπενθύμισε την ημέρα της υποβολής του πρώτου iPhone, ακριβώς στις 9 Ιανουαρίου, 2007 Εκείνη την ημέρα, λέει, το iPhone δεν ήταν σταθερό, όπως φάνηκε.
Μόνο 100 μονάδες είχαν παραχθεί και πολλές από αυτές ήταν γεμάτες με ελαττώματα, όπως κακώς τοποθέτηση στο σώμα, και η οθόνη δεν είναι στη ιδια γραμμή και ούτω καθεξής.Ο Steve Jobs εργάστηκε πολύ σκληρά με την ομάδα των μηχανικών, επειδή ήταν πολύ ασταθής το iOS 1 σε beta. Λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση, η ομάδα του εργάστηκε προσπαθώντας να κατανοήσουν τι πρέπει να υποβάλει σε παρουσίαση χωρίς την επανεκκίνηση του τηλεφώνου ή να δημιουργήσει λάθη.
Για παράδειγμα, εάν ανοίγαμε το Mail και πηγαιναμε στο safari δεν θα είχε υπάρξει κανένα πρόβλημα, αλλά αν ήμασταν στο safari και στη συνέχεια άνοιγε το Mail το τηλέφωνο έγινε επανεκκίνηση. Ο Steve Jobs άλλαξε επίσης την υποδοχή της γραμμής σήματος του τηλεφώνου για να δείξει όλες τις πέντε εγκοπές όλη την ώρα, αλλά στην πραγματικότητα το σήμα ήταν πολύ ασθενές με κίνδυνο να μην είναι σε θέση να καλέσει.
Ευτυχώς τα αποδεικτικά στοιχεία και η ικανότητα του Steve Jobs έφεραν την παρουσίαση πιο όμορφη από ποτέ, αλλάζοντας τη βιομηχανία των κινητών για πάντα.

Ας θυμηθούμε την παρουσίαση του 2007

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/c_m2F_ph_uU?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube