μπορεί να δείξει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την υγεία της μπαταρίας MacBook και των συσκευών iOS της Apple.

Τελευταία προιόντα Apple
Σχετικά Τags:  

CoconutBattery 3.9 ότι καλύτερο

δικαιώματα

στις 00 και 01 στην κατηγορια Software, 2 μήνες πρίν για την ακρίβεια 2 μήνες πρίν
© iYannis.gr 2020

Με αυτήν την τελευταία ενημέρωση, η οθόνη “Ιστορικό προβολής” έχει βελτιωθεί και μπορείτε πλέον να αποθηκεύσετε τα δεδομένα της μπαταρίας του MacBook σας και, στη συνέχεια, να τα συγκρίνετε με αυτά μερικών εβδομάδων αργότερα (για παράδειγμα) και στη συνέχεια να ελέγξετε την απόδοση του μπαταρίας. Επιπλέον, η ανίχνευση μιας συσκευής iOS είναι πλέον πολύ πιο γρήγορη, η διεπαφή χρήστη του βοηθητικού προγράμματος έχει επωφεληθεί από ένα μικρό facelift και η ημερομηνία παραγωγής της μπαταρίας iPhone και iPad υπολογίζεται τώρα με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του CoconutBattery, η συνήθης (δωρεάν) σας επιτρέπει να γνωρίζετε την κατάσταση της φόρτισης, της μπαταρίας, του αριθμού κύκλων “μπαταρίας-φορτίου”, την ηλικία του φορητού υπολογιστή, αν ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος και αν είστε σε φάση φόρτισης. Αλλά, ίσως η λειτουργία killer είναι το ιστορικό, που μπορεί να προσεγγιστεί κάνοντας κλικ στο σχετικό κουμπί στη γραμμή εργαλείων. Από εδώ, κάνοντας κλικ στο πλήκτρο συν (+) στο κάτω αριστερό μέρος, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα της μπαταρίας και, στη συνέχεια, να τα συγκρίνετε με αυτά μερικών εβδομάδων αργότερα (για παράδειγμα) και στη συνέχεια να ελέγξετε την απόδοση της μπαταρίας.

Για περίπου € 10 μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις ακόλουθες επιλογές την έκδοσης Plus:

 • 1. Υποστήριξη Wi-Fi: μπορείτε να παρακολουθείτε τις συσκευές iOS που συγχρονίζονται με το Mac σας μέσω Wi-Fi (πρέπει να επιλέξετε την αντίστοιχη επιλογή στο iTunes).
 • 2. Το Advance View για iPhone και iPad είναι ένα πάνελ με όλες τις πληροφορίες της συσκευής. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, επιλέξτε “Device iOS” στη γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στο πλήκτρο “Λεπτομέρειες συσκευής” και τέλος κάντε κλικ στο κουμπί πληροφοριών που εμφανίζεται στο νέο αναδυόμενο μενού.
 • 3. Προηγμένη προβολή για Mac: Ανάλογα με τη συσκευή, εμφανίζεται επίσης ο χρόνος φθοράς και λειτουργίας του Apple SSD μέχρι το 2015 και οι περισσότεροι από τους δίσκους SSD της Samsung και της Crucial.
 • 4. Προτιμήσεις / ειδοποιήσεις: δυνατότητα προσαρμογής των ειδοποιήσεων για να γνωρίζετε πότε η μπαταρία του MacBook φθάνει ένα συγκεκριμένο ποσοστό ή λεπτά αυτονομίας (αυτή είναι μία από τις τρεις πληρωμένες επιλογές Plus).
 • 5. Το ποσοστό της φόρτισης της μπαταρίας του iPhone και του iPad μπορεί να προβληθεί απευθείας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στη γραμμή μενού Finder.
 • 6. Αναλυτής Lifetime Battery iOS (επιλέξιμος από το μενού Εργαλεία) είναι ένας πίνακας που παρουσιάζει μια σειρά πληροφοριών σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone και του iPad, όπως η ημερομηνία κατασκευής, ο αριθμός ωρών λειτουργίας, η μέγιστη / ελάχιστη θερμοκρασία και το μέσο όρο, την τάση και το φορτίο.
 • 7. Για όσους το χρειάζονται, είναι πλέον δυνατή η εκτύπωση μιας γενικής επισκόπησης της κατάστασης των πληροφοριών και της μπαταρίας του MacBook, iPhone και iPad (CoconutBattery / Εκτύπωση).
 • Σημείωση: Πλήρης κύκλος φόρτισης σημαίνει τον αριθμό των φορών που η μπαταρία έχει αποφορτιστεί πλήρως και στη συνέχεια έχει φορτιστεί 100%. Αν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για λίγες ώρες εκμεταλλευόμενοι το μισό της φόρτισης και, στη συνέχεια, την επαναφορτίζετε πλήρως και επαναλάβετε την ίδια λειτουργία την επόμενη μέρα, θα υπολογιστεί μόνο ένας κύκλος φόρτισης και όχι δύο.

     Αποστολή του άρθρου σε μορφή PDF   
  -||-
   

  Πες την Γνωμη σου

  Free WordPress Theme


   Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Software
       
   
   
  • Reflector 3 το iPhone στον Mac σου
    
     http://www.iyannis.gr/blog/2020/05/27/reflector-3-%cf%84%ce%bf-iphone-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-mac-%cf%83%ce%bf%cf%85/
  • νέο Fliqlo, προφύλαξη οθόνης για Mac
    
    Ενημερώθηκε στην έκδοση 1.8.3  http://www.iyannis.gr/blog/2020/05/08/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-fliqlo-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%cf%8d%ce%bb%ce%b1%ce%be%ce%b7-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-mac/
  • iMessage: επεξεργασία μηνύματος
    
     http://www.iyannis.gr/blog/2020/05/05/imessage-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%cf%8d%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82/
  • Messenger Rooms: έρχεται στο Facebook
    
    ομαδικές video κλήσεις με έως 50 συμμετέχοντες http://www.iyannis.gr/blog/2020/04/27/messenger-rooms-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-facebook/

  Στείλετε στο Twitter

  η απλά σχολίασε το στο Facebook


  Σχετικά Θέματα

  CoconutBattery 3.6.5


  πώς να προσθέσετε το iYannis.gr στην οθόνη αφετερίας του iPad
  Παλιό Αρθρο
  Επικοινωνία Αναφορά
    We just Want Apple Greece

  Ψαχνεις κατι?

  Χρησιμοποιησε την φορμα απο κατω για να ψαξεις το site:

  Ακομα δεν βρηκες αυτο που εψαχνες? Ασε ενα σχολιο η επικοινωνησε μαζι μου!

  Σχετικες Ιστοσελιδες!

  μερικα απο τα sites που συνιστω...

  Ημερολόγιο

  Απρίλιος 2020
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
  Παρασκευή | 10 | Απρίλιος | 2020 στις 00 και 01

  άρθρο: CoconutBattery 3.9 ότι καλύτερο

  WordPress Themes
  άρθρο: CoconutBattery 3.9 ότι καλύτερο
  θέμα βασισμένο στο iΒlog Pro με πολλές αλλαγές όμως :)
  110 queries σε 1.623 δευτερόλεπτα.