Η Titanium Software κυκλοφόρησε το OnyX 3.9.9 macOS Big Sur
Η Ινδία δεν έχει έλλειψη μονάδων παραγωγής iPhone . Η Foxconn και η Wistron έχουν αρκετές τοπικές μονάδες παραγωγής. Από ότι όμως λέγετε ένας τρίτος κατασκευαστής θα έρθει σύντομα να προστεθεί στη λίστα.
Το Bloomberg λέει ότι η Pegatron βρίσκεται στα πρόθυρα της κατασκευής του πρώτου της εργοστασίου παραγωγής iPhone στην Ινδία, ενώ είναι ήδη ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής iPhone στην Κίνα (φυσικά πίσω από την Foxconn), αλλά δεν διαθέτει εργοστάσια εκτός της κινεζικής επικράτειας. Ενημερωμένες πηγές ισχυρίζονται ότι η Pegatron είχε κάποιες συμβουλές για “offshoring” στην Ινδονησία ή το Βιετνάμ, πριν αποφασίσει τελικά για την Ινδία, ίσως λόγω των μικρών φορολογικών ρυθμίσεων για τους προμηθευτές.

Παρά το πρώτο βήμα της στο ινδικό έδαφος, η Pegatron έχει ακόμη πολύ δρόμο για να φτάσει το επίπεδο διεθνοποίησης της Foxconn, της οποίας τα εργοστάσια είναι διάσπαρτα στην Κίνα, την Ινδία, την Ταϊλάνδη, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Νότια Κορέα , την Σιγκαπούρη και τις Φιλιππίνες.














(Όχι Αξιολογήσεις Ακόμα)





