Η Titanium Software κυκλοφόρησε το OnyX 3.9.9 macOS Big Sur
Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει η Apple ότι το αργότερο μέχρι το 2024, από τη γραμμή παραγωγής της θα βγει το πρώτο Apple Car, ως αποτέλεσμα του Project Titan και όλοι αναζητούν περισσότερες πληροφορίες. Και φυσικά οι επενδυτές της Apple προσδοκούν σε ένα νέο ράλι της μετοχής της μητρικής εταιρείας.

Τα αρχικά σχέδια του οχήματος της Apple Car, μοιάζουν με αυτά του i3 της ΒΜW. Εκτός από τις προηγμένες δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης, το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα αναμένεται να διαθέτει και νέα τεχνολογία μπαταριών. Οι μπαταρίες τύπου monocell που εξελίσσει η Apple, θα επιτρέπουν μεγαλύτερη αυτονομία, θα υπερθερμαίνονται λιγότερο εύκολα από τις σημερινές και θα έχουν χαμηλότερο κόστος.
Να θυμίσουμε πως επικεφαλής του Project Titan είναι ο Doug Field, πρώην υπάλληλος της Apple που έχει περάσει και από την Tesla προτού επαναπροσληφθεί από την εταιρεία τεχνολογίας το 2018 και ο Alexander Hitzinger από τη Porsche. Τα δε προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης, για την αυτόνομη οδήγηση του επιβατικού οχήματος της Apple, αναπτύσσονται από τον ελληνικής καταγωγής μηχανικό John Giannandrea, o οποίος μετακινήθηκε από τη Google στη Apple, το 2017.


















(Όχι Αξιολογήσεις Ακόμα)





