Το 35% των κατόχων tablets τα χρησιμοποιούν στην τουαλέτα

20110902-073806.jpg

Οι εποχές που ο κόσμος διάβαζε εφημερίδα στην τουαλέτα αποτελούν πια παρελθόν, αφού τώρα παίρνει μαζί του … το tablet του!

Σύμφωνα με έρευνα της Staples Advantage, το 35% των κατόχων tablets δεν τα αποχωρίζονται ούτε στην τουαλέτα. Άλλωστε, ένας από τους λόγους που οι συγκεκριμένες συσκευές είναι τόσο δημοφιλείς είναι δίχως αμφιβολία η φορητότητά τους, που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά τους παντού- και γιατί όχι και στην τουαλέτα!

Επιπλέον, το 30% των συμμετεχόντων παραδέχεται ότι παίρνει τα tablets μαζί του και στα εστιατόρια (ελπίζουμε όχι μετά την τουαλέτα…), το 60% στις διακοπές ενώ ένα εντυπωσιακά μεγάλο ποσοστό της τάξης του 78% τα χρησιμοποιεί και στο κρεβάτι.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι απαραίτητα κακό. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι το 80% του δείγματος διατηρεί καλύτερη ισορροπία δουλειάς-προσωπικής ζωής χάρη στη χρήση tablet. To 60% ισχυρίζεται ότι το tablet βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας, ενώ το το 40% υποστηρίζει ότι ο κύριος λόγος της αγοράς του tablet ήταν η δυνατότητα συνεχούς επικοινωνίας με συναδέλφους και πελάτες.

Το σίγουρο είναι ότι οι κατασκευαστές των tablets δε θα χαρούν ιδιαίτερα μόλις μάθουν τα αποτελέσματα της έρευνας…

πηγή:Zdnet.com
via:Techgear.gr

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

2 Σχόλια

  1. Θα αρχίσουν να τα χρησιμοποιούμε και σε Γαστρεντολογικες κλινικές για ασθενής με πρόβλημα δυσκοιλιωτητας

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube